Er du til sjov, leg, træning eller blot en rolig tur på det stille vand?

Så er Stand Up Paddle noget for dig. Her får du alt fra effektiv træning til en rolig tur i den friske natur. SUP kan være meget alsidigt og kan benyttes på mange måder, du kan padle både korte og lange ture langs kysterne, træne balance og udøve yoga samt tage på åbent vand og udfordre din teknik i bølger og vind.

SUP - Hvem, hvad og hvorfor

Stand Up Paddle er en sports for alle, lige fra 15 til 65-70+ år. Det ses især at de ældre er tiltrukket af de rolige naturoplevelser og samvær, hvor de unge er fanget af de sjove og legende aspekter. 

Effektiv træning af hele kroppen

SUP er ikke nødvendigvis en rolig tur på stille vand, det kan også dyrkes som motion og træning, hvor hele kroppen faktisk er i brug.

Sjov, leg og balance

Et SUP board kan være et fantastisk værktøj til at udfordre og træne din balance og fysik på en anderledes, sjov og legende måde.

Weekendtur/camping

Naturoplevelse på vandet

En tur på vandet er en ekstraordinær måde at opleve naturen på. SUP boardet er kanon på en rolig solskinsdag, hvor man padler stille afsted og nyder omgivelserne.

Sup- teknik og udfordring

SUP er mere end stille vand og rolige ture, det kan også benyttes til surf og bølgeleg, hvilket man selvfølgelig også kan i Danmark. Du har derfor også mulighed for prøve kræfter med naturens vilde bølger og vejr samt at tage en uddannelse i Stand Up Paddle

Nysted Kajak- og Roklub råder over følgende SUP Boards

NSP Soft Flatwater

Glasfiber board, med softtop i længden 11'0

NSP Soft Flatwater

Glasfiber board, med softtop i længden 11'0

NSP Soft Flatwater

Glasfiber board, med softtop i længden 11'0

STX Touring

Oppusteligt board, med softtop i længden 12'6

STX TOURING

Oppusteligt board, med softtop i længden 12'6

STX Storm

Oppusteligt board, med softtop i længden 10'4